Hausmann World,

reprezentată de expertul culinar

Jakob Hausmann

 
 
vă pune la dispoziție ustensile și echipamente profesionale de bucătărie și servicii de consultanță în domeniul gastronomiei, concentrate asupra avantajelor semnificative la îndemâna clienților nostri, în scopul de a face față provocărilor acestui domeniu special.

Comercializarea de ustensile si echipamente profesionale de bucătărie

A găti înseamnă mai mult decât a prepara mâncarea.
Gătitul este o pasiune, un hobby, face parte din cultură și, uneori, este chiar o artă.
Dar, mai presus de toate, gătitul este amuzant și alegerea ustensilelor de bucătărie constituie un factor esențial care asigură ca toată această activitate să fie una plăcută.
Venim în întâmpinarea pasiunii dumneavoastră pentru gastronomie cu echipamente de gătit de ultimă generație și ustensile cu un design modern, ușor de folosit, care vor transforma simpla dumneavoastră bucătărie, într-o bucătărie profesională, unde să vă simțiți un adevărat … chef!

Astfel, vă invităm să descoperiți și să încercați alături de noi:

- tocătoarele Profboard Professional
- grătarele portabile fără fum și accesoriile LotusGrill
- mașinile pentru gătit prin tehnica sous-vide Julabo
- echipamentele pentru vidat Henkelman
- termometrul pentru friptură, de ultima generație germană - SteakChamp3color
- setul de 4 cuțite pentru friptură “The 4 Musketeers” –Steak Champ

Invățați de la cei mai buni să fiți cei mai buni!

Hausmann World vă pune de asemenea la dispoziție servicii de consultanță, în direcția asistării afacerii Dumneavoastră, oferind o varietate de servicii pentru restaurante de orice capacitate. Indiferent de dimensiunea proiectului Dumneavoastră, vă putem ajuta în organizarea, consolidarea sau extinderea afacerilor în domeniul gastronomic.
Noi, experții de la Hausmann World, ne mândrim cu onestitatea și caracterul direct și realist al manierei noastre de abordare. Serviciile oferite de noi vă salvează din timp, vă dau încredere în pașii noi pe care vreți să îi faceți, se încadrează în bugetul de care dispuneți, și cel mai important aspect, discutăm la nivel personal. Fiecare client este special și fiecare merită cele mai bune servicii posibile!
Acest mod de lucru ne-a permis să creștem, iar datorită experienței dobândite în peste 20 de ani de activitate, putem oferi toate soluțiile necesare clienților noștri, printr-o gamă largă de servicii personalizate pentru fiecare afacere sau proiect.

 
 

Servicii oferite

CONCEPT ȘI DEZVOLTARE
- alegerea locației viitorului restaurant - alegerea denumirii și a specificului - stil și design interior - date referitoare la decorațiuni interioare - dezvoltarea paginii de internet și a materialelor publicitare
ORGANIZAREA SPAȚIILOR DE PRODUCȚIE
- întocmirea fluxului tehnologic în unitate - lista de utilaje și ustensile de lucru
PROIECTAREA MENIULUI
- articolele și prețurile meniului - lista de vinuri și preparea băuturilor - lista materiilor prime și a furnizorilor - întocmirea rețetarelor și procesele lor tehnologice
INSTRUIREA PERSONALULUI
training de deschidere - asistență în primele luni de activitate