Gătiți cu stil – gătiți cu LotusGrill

Gătiți cu stil – gătiți cu LotusGrill

Preparatele gătite pe grătar sunt cu siguranță printre cele mai savuroase bucate și trebuie să recunoaștem că românilor le place friptura la grătar, micii și orice alte ,,legume’’ făcute din carne. Pe lângă avantajele care țin de gust, mâncarea friptă pe grătar este mai sănătoasă, deoarece grăsimea se scurge de pe carne și nu mai ajunge în farfurie.
Știm cu toții că grătarele clasice au mai multe inconveniente: sunt voluminoase și grele, necesită spații mari de depozitare și de folosire iar în timpul utilizării produc multă căldură și mult fum. De cele mai multe ori doar cei care stau la curte își permit luxul să mănânce preparate la grătar.Cum ar fi ca oricine să aibă șansa să se bucure de o masă delicioasă cu preparate gătite pe grătar? Cu grătarul fără fum LotusGrill totul e posibil! Marele avantaj al acestui grătar ultramodern este faptul că nu face fum, datorită design-ului unic cu sistem de ventilație încorporat,care permite un control mai bun asupra temperaturii, iar utilizarea focului indirect constituie partea sănătoasă a pregătirii, deoarece preparatele își păstrează calitățile nutritive. Astfel, vă veţi putea bucura de gustul nemaipomenit al grătarului cu cărbuni oriunde: în curte, în grădină, pe terasă, camping, în ambarcaţiuni, la balcon, în apartament și în alte spații, atât închise, cât și deschise.
Conceput cu un sistem ce nu permite încingerea carcasei exterioare, grătarul LotusGrill este un produs sigur, lipsit de riscuri de accidente, cu un design modern, ușor de transportat și de înaltă calitate germană.Iar dincolo de partea tehnică și de design, recomand grătarul fără fum LotusGrill pentru o experiență culinară inedită – e uimitor câte produse diferite pot fi gătite în același timp, păstrându-și totuși gustul deosebit. Puteți găti pe acest grătar, preparate clasice: fripturi, frigărui, pește, legume, pâine prăjită și de ce nu mâncăruri mai exotice: scoici, midii, brânză tofu, quesadilla,fructe. Grație accesoriilor special concepute pentru grătarul LotusGrill puteți găti și pizza, sushi sau alte preparate pe piatra dublă teppanyaki. Cu grătarul LotusGrill, gătitul nu mai este o rutină, devine un joc continuu de experiențe culinare, de improvizare, un mix de gusturi și un plus de sănătate.