Mașina de vidat Henkelman Lynx 32

Mașina de vidat Henkelman Lynx 32

Seria de echipamente pentru vidat Lynx de la Henkelman a fost proiectată de și pentru cei mai exigenți bucătari. Sunt echipate cu sisteme de control avansat, incluzând o memorie de 20 de programe, ecran complet color și o gamă largă de funcții.
Echipamentul de vidat Henkelman Lynx32 este unul din cele mai avansate modele cu dispunere pe masă, cu un senzor standard, un design atractiv, ecran color, etichetare și imprimare, cameră de lucru plată, pentru o curățare optimă.

Prin vidarea alimentelor cu mașina Lynx32 de la Henkelman:
- Asigurați un control optim al bucătăriei dumneavoastră printr-o tehnologie avansată!
- De la supe și sosuri ambalate în vid, se ajunge la marinarea cărnii, peștelui și legumelor în doar câteva minute.
- Extindeți termenul de valabilitate al produselor alimentare! Vidarea produselor alimentare diminuează creșterea bacteriilor și, prin urmare, le extinde durata de conservare.
- Etanșarea sigilantă a pungii de vidat împiedică contaminarea încrucișată a produsului alimentar.
- Alimentele sunt, de asemenea, protejate împotriva deshidratării atmosferice și a mucegaiului.
- Optimizați stocarea și controlul porțiilor. Extinderea duratei de valabilitate a produselor dumneavoastră vă permite să cumpărați cantități mai mari și, prin urmare, să îmbunătățiți controlul porțiilor pe care le pregătiți.
- Compatibililate optimă cu normele HACCP. Asigurați întotdeauna cele mai proaspete alimente într-o prezentare profesională. Pentru a respecta cele mai recente standarde de igienă și siguranță, vă punem la dispoziție mașinile de vidat Henkelman!