Spring Loves Food! Din nou…

Dragi prieteni,

Primăvara reducerilor continuă la Hausmann World, pentru că … Spring Loves Food!

Bucuraţi-vă de soare, de flori, bucuraţi-vă de tot ceea ce este frumos, bun și nou pentru că fericirea vine din lucruri mărunte!

Vă invităm să ne bucurăm împreună și de puțină … Magie în Bucătărie!

V-am pregătit o nouă serie de oferte speciale, pe care iepurașul de PAȘTE vi le aduce în dar!

În perioada 01-28 Aprilie 2019 vă așteptăm cu o nouă promoție de 20 % reducere la toate produsele din gamele Profboard, Lotus Grill și Steak Champ.

Haideți să începem împreună curățenia de Paște în toate bucătăriile și casele unde calitatea, siguranța și bunul gust primează de fiecare dată!

• Tocătoarele profesionale Profboard cu 5 ani garanție și 6 folii colorate incluse conform normelor HACCP sunt “must have-ul” fiecărei bucătării de top, unde calitatea și igiena definesc atât gustul preparatului final, cât și priceperea bucătarului. Disponibile în diferite dimensiuni, tocătoarele Profboard sunt produse revoluționare de calitate germană, făcute din Polietilenă (PEHD) de înaltă  densitate și foarte rezistente.

Odată încercate, ne veți da dreptate!

• Preparatele gătite pe grătar sunt cu siguranță printre cele mai savuroase bucate și trebuie să recunoaștem că nouă, românilor, ne place friptura la grătar, micii și orice alte ,,legume’’ făcute din carne.

Așa că îl invităm pe scenă pe LOTUS GRILL – grătarul viitorului!

Marele avantaj al acestui grătar ultramodern este faptul că nu face fum, datorită design-ului unic cu sistem de ventilație încorporat, care permite un control mai bun asupra temperaturii, iar utilizarea focului indirect constituie partea sănătoasă a pregătirii, deoarece preparatele își păstrează calitățile nutritive.

Astfel, vă veţi putea bucura de gustul nemaipomenit al grătarului cu cărbuni oriunde: în curte, în grădină, pe terasă, camping, în ambarcaţiuni, la balcon, în apartament și în alte spații,  atât  închise, cât și deschise.

Cu grătarul LotusGrill, gătitul nu mai este o rutină, devine un joc continuu de experiențe culinare, de improvizare, un mix de gusturi și un plus de sănătate.

• Produsele Steak Champ sunt ideale pentru o friptură perfectă: termometrul pentru SteakChamp3color și setul de cuțițe “ The 4 Musketeers”

Noul termometru SteakChamp3color combină cele trei stadii principale de gătire ale cărnii într-un singur dispozitiv electronic cu led, care clipește atunci când friptura este gata. Ledul verde, pentru o friptură medium rare; galben pentru medium și roșu pentru medium well.

Și așa deveniți campionul celor mai  bune fripturi, pregătite după gustul fiecărui pofticios.

Setul de 4 cuțite pentru friptură “The 4 Musketeers” este disponibil într-o cutie elegantă cadou! Cele 4 cuțite au lamă micro-serată din oțel inoxidabil, iar mânerul este din lemn de salcâm. Cu astfel de tacâmuri, ne bucurăm deopotrivă, de friptură și momente delicioase!

STOCURI LIMITATE!