Spring Loves Food


Spring Loves Food

 LA HAUSMANN WORLD, DIN DRAGOSTE PENTRU GĂTIT, PREȚURILE SCAD!

 Vă invităm în perioada 14 februarie – 8 martie 2019 să sărbătorim împreună iubirea….pentru gătit și pentru cei dragi, cu o ofertă specială:

20 % REDUCERE LA TOATE PRODUSELE PROFBOARD, LOTUS GRILL ȘI STEAKCHAMP!

Haideți să oferim împreună cele mai orginale cadouri, să creem momente emoționante și experiențe culinare unice, în numele iubirii!

Tocătoarele profesionale Profboard cu 5 ani garanție și 6 folii colorate incluse conform normelor HACCP sunt “must have-ul” fiecărei bucătării de top, unde calitatea și igiena definesc atât gustul preparatului final, cât și priceperea bucătarului. Disponibile în diferite dimensiuni, tocătoarele Profboard sunt produse revoluționare de calitate germană, făcute din Polietilenă (PEHD) de înaltă  densitate și foarte rezistente.

Odată încercate, ne veți da dreptate!

Cu grătarele portabile fără fum Lotus Grill vă puteți bucura de gustul nemaipomenit al grătarului cu cărbuni chiar și în spații închise: pe terasă, balcon, sau chiar în apartament.  Astfel, banalul grătar devine în orice sezon un joc continuu de experiențe culinare, de improvizare, un mix de gusturi și un plus de sănătate. Conceput cu un sistem ce nu permite încingerea carcasei exterioare, grătarul LotusGrill este un produs sigur, lipsit de riscuri de accidente, cu un design modern, ușor de transportat și de înaltă calitate germană. Fie vremea cât de rea, vă puteți invita prietenii și familia la un grătar chiar în casă!

Faceți cunoștință cu noile produse de la Steak Champ, ideale pentru o friptură perfectă: termometrul pentru SteakChamp3color și setul de cuțițe “ The 4 Musketeers”

 Noul termometru SteakChamp3color combină cele trei stadii principale de gătire ale cărnii într-un singur dispozitiv electronic cu led, care clipește atunci când friptura este gata. Ledul verde, pentru o friptură medium rare; galben pentru medium și roșu pentru medium well.

Și așa deveniți campionul celor mai  bune fripturi, pregătite după gustul fiecărui pofticios.

Setul de 4 cuțite pentru friptură “The 4 Musketeers” este disponibil într-o cutie elegantă cadou! Cele 4 cuțite au lamă micro-serată din oțel inoxidabil, iar mânerul este din lemn de salcâm. Cu astfel de tacâmuri, ne bucurăm deopotrivă, de o friptură și momente delicioase!