Tocătorul Profboard Professional

Faceți cunoștință cu tocătorul Profboard Professional!

Acest tocător patentat vă oferă posibilitatea de a lucra curat, igienic şi în condiţii de siguranţă datorită picioarelor mari din oţel inoxidabil înşurubate pe partea de dedesubt a tocătorului.
Astfel, tocătorul nu mai poate aluneca şi nu mai sunt necesare şervetele pentru a putea stabiliza tocătorul.
Tocătorul împreună cu suprafeţele de tăiat sunt fabricate din plastic patentat, pe care îl puteţi curăţa în maşina de spălat vase la 95 grade Celsius.
Placa de bază revoluţionară este fabricată din PEHD (polietilenă), un material de o calitate excepţională. Pentru a obţine această calitate a tocătorului nu s-a făcut niciun compromis. Oferim o garanţie de 5 ani la placa de bază care nu se va deforma.
Ceea ce este special la această placă de bază este faptul că dispune de un “Sistem Click” patentat genial. Puteţi tăia materia primă pe suprafeţele de sus, care sunt fixate printr-un click pe placa de bază.
Există 6 culori diferite a suprafeţelor de tăiere conform normelor HACCP, ceea ce oferă avantajul de a folosi o altă suprafaţă pentru fiecare tip de produs, putându-se evita astfel contaminarea produselor.
cu germenii diferiţi din care, peşte sau carne de pasăre. Culoarea neagră se poate folosi pentru diferite prezentări. Suprafeţele sunt fără miros şi conforme cu condiţiile de siguranţă alimentară.
Cuţitele nu se tocesc. Bineînţeles că se vor face urme de tăiat pe suprafeţe dar aceasta nu este nicio problemă deoarece puteţi întoarce suprafeţele pe partea cealaltă şi să le folosiţi în continuare. La uzul zilnic în bucătărie puteţi tăia pe fiecare parte a suprafeţei de tăiat cca. 10-12 săptămâni, la uzul normal dintr-o gospodărie chiar şi până la 7-8 luni.
Din considerente de igienă şi pentru un program de control în bucătărie este indicat să schimbaţi suprafeţele regulat. Astfel, puteţi avea în orice moment un tocător igienic şi fără germeni – spre bucuria tuturor inspectorilor sanitari. Investiţi în acest tocător de o calitate superioară şi puneţi astfel capăt deteriorării supărătoare.
Tocătorul Profboard este astfel întotdeauna curat şi ţine o veşnicie!